Leaving Paradisse I: MADRID [recenzie]

vineri, 4 noiembrie 2011

Cand un baiat iubeste o fata, ei isi traiesc povestea de dragoste. Dar cand doi baieti iubesc o fata, nu mai e o poveste. E mai mult decat o realitate..



Oricine are voie sa greseasca, de acord, insa nu in Madrid. Si, cu siguranta, nu cu cei mai periculosi oameni din Madrid. Cand Sakura calca pe un drum total gresit in disperarea de a-si salva mama, ajunge sa plateasca pentru nesabuinta de a nu inapoia o suma imensa de bani la timp. Constienta ca a fost folosita ca o carpa atat de familia sa cat si de cei trei camatari, ea lupa pentru a supravietui si pentru a ramane ‚neatinsa’. Si de parca lupta pe care o duce de una singura nu ar fi de ajuns, poarta in spate inimile a doi dintre cei trei care au facut-o sa duca o viata grea. Iar acum batalia se muta pe terenul baietilor, al lui Sasuke, alesul inimii Sakurei, dar si al lui Sasori, al doilea ales. Iar ca totulsa devina si mai complicat pentru ea, este obligata sa renunte la toata dragostea ei si la toata iubirea pe care baietii i-o poarta, alegand un singur drum catre libertatea pe care si-a dorit-o – Sau poate pe care nu si-o dorise sa o urmeze niciodata – parasind ‚Paradisul’.



 O poveste in care viata nu mai are nicio valoare, captiva in cuiele unei iubiri nedefinite pentru doua persoane si intentii ucigase, unde numai dorintele pot scapa vii dintr-un paradis mortal – sau poate ca nu?







 Titlu: Leaving Paradisse I
 Autoare: Miky & Ella
Lansare: 16 Mai 2011
P.O.V.: Sasuke (Ella) & Sakura (Miky)

 

Imagine: Ella
Recenzie: Miky


Link: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=26674