Music 4 Heart [About Best 4]

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Sasuke Uchiha este unul dintre membrii trupei Best 4 si de asemenea, fratele mai mare al lui Naruto. Sasuke a fost adoptad de catre familia Uchiha si crescut asa cum se cuvine. El a fost intotdeauna cel mai linistit membru al familiei, constientizand ca el nu face parte din acea familie si ca este de fapt un musafir in sanul parintilor adoptivi. Nu se stie prea multe despre trecutul sau, ci doar ca a fost gasit plutind pana la tarm pe o bucata din lemn, infasat intr-o fasa alba, lucioasa, pe care era frumos imprimat prenumele sau. Cand a crescut, el a inceput sa fumeze si sa bea, dar in cantitati mici, pastrandu-si totusi pozitia de baiatul cuminte al familiei. A inceput sa cante impreuna cu fratele sau pe la evenimente, fiind astfel descoperiti de un om de succes in lumea muzicii.


 
Naruto Uchiha s-a nascut doi ani mai tarziu dupa gasirea fratelui sau. Desi nu semanau deloc, nu aveau acelasi sange si nici acelasi comportament, cei doi s-au inteles de minune. Au copilarit impreuna si au fost mereu uniti, in ciuda incapatanarii lui Naruto care, spre deosebire de fratele sau mai mare, niciodata nu statea locului. Ii placea sa fie in centrul atentiei si mereu gasea cate o scuza plauzibila pentru prostiile care le facea, fie ca erau notele proaste de la scoala fie bataile de strada in care era implicat. A inceput sa se dezvolte si, cu timpul, a invatat ca doar prin distractie nu poate realiza ceva, asa ca a hotarat sa calce pe urmele fratelui sau, studiind un instrument si facand cursuri de canto pentru a-si regla vocea la nivelul mediu pentru un cantaret.
 



 
Neji Hyuuga a fost dintotdeauna preferatul tatalui sau. Fiind unicul copil in familia sa, tatal sau si managerul trupei Best 4  a sperat ca intr-o zi Neji sa cante la chitara electrica intr-o trupa cu un succes enorm, la fel cum a facut el in adolescenta, fapt pentru care a adunat inca trei membrii si a construit o formatie. Neji insa vroia altceva. Isi dorea sa ajunga un avocat renumit si sa aiba o cariera cu totul diferita dar a urmat insa sfatul tatalui sau, in speranta ca nu va regreta. Neji nu era pe-atat de ascultator pe cat parea. Uneori, banii si averea tatalui sau ii furau ochii, insa cu toate astea, era cel mai inteligent din clasa. Stia aproape totul si ii placea sa afle ceva peste limitele stiintei. De cand este in Best 4 el nu mai are timp de carte din cauza repetitiilor si concertelor asa ca a inceput sa se dedice muzicii si sa viseze ca intr-o zi va deveni la fel de cunoscut ca tatal sau.

 
Kiba Inuzuka este oficial cel mai nebun si mai incontrolabil baterist din secolul 21. Bea, fumeaza si mananca o gramada de mancare nesanatoasa. Ii place viata de club si faptul ca este intr-o trupa in care totul este legat de munca este pentru el o distractie. Kiba a fost abandonat intr-un spital si a invatat ce inseamna sa n-ai nimic si cum altora nu le pasa ca tu nu ai nimic, asa ca a devenit si el la randul sau nepasator. A intrat in diferite gasti si grupuri sumbre, pana cand a intalnit un prieten care l-a invatat sa cante la tobe. Cateva luni mai tarziu, tatal lui Neji l-a vazut repetand intr-un gang si l-a preluat sub aripa sa.