HELP!

vineri, 28 octombrie 2011
Ok. M-am gandit ca poate ar trebui sa fac un fel de HELP al blogului, pe care toti sa-l aveti la indemana cand va pierdeti pe aici. 

1. Postarile 

Posturile sunt gasite pe portiunea stanga a blogului. Apasand pe titlu, postarea se deschide si devine unica pe pagina, celelalte postari disparand. Daca vreti sa reveniti la pagina normala, da-ti click pe Miky`s :) Zone:


 In josul postarii, gasiti etichetele si comentariile. Pentru a vedea si alte postari cu aceasi etichete, dati click pe cuvantul din dreptul etichetei. Pentru a vedea comentariile postarii, dati click pe functia comentarii.





2. Bara laterala (1)

  Aceasta este bara laterala pe care o puteti gasi in dreapta, intre portiunea pentru postari si bara laterala (2). Aici gasiti: About Me, Aboneaza-te, Total Pageviews, Etichete si Arhiva.

a) About me: Aici puteti citi cateva lucruri despre mine, eu, Miky, cea care a creat blogul si scrie fiecare post. 
b) Aboneaza-te: Prin aceasta functie, vei fi anuntat prin adresa de e-mail cand s-a mai postat cate ceva. In plus, primesti o varianta a postului direct in mail.
 c) Total Pageviews: Acesta este numarul total al tuturor intrarilor de pe blog.  
 c) Etichete: Acestea sunt toate etichetele pe care le-am folosit pentru a eticheta diferite postari. In dreptul lor se afla numarul de postari pe care le veti gasi dand click pe eticheta respectiva. 
 d) Arhiva: Aici poti gasi posturile mai vechi si data la care au fost postate.








3. Bara laterala (2) 

 Bara laterala (2) se afla in partea dreapta a ecranului. Insotite de mai multe imagini, aceste functii reprezinta: Welcome, Animeyup Profile, Ficuri, Recenzii, Personaje si Trailers.

a) Wlcome:  Aceasta este imaginea de inceput prin care eu va urez bun venit tuturor. 
 b) Animezup Profile: Dand click pe imagine, veti fi directionati spre profilul meu de pe Animezup.
c) Ficuri: Functia va va directiona spre un alt site ( www.makealist.com ), spre o lista facuta de mine cu numele ficurilor pe care le scriu + linkul catre acestea.
 d) Recenzii: Apasand pe imagine, vi se va deschide aceeasi pagina de blog care vi s-ar fi putut deschide in cazul in care ati fi dat click pe "Recenzii" in bara laterala (1) la functia "Etichete".






Important: Barile isi pot modifica aspectul in functie de obiectele gadget pe care este posibil sa le adaug sau de etichetele si postarile care vor aparea in bara laterala (1) la functiile Etichete sau Arhiva.






Acesta este Help-ul blogului :)