Leaving Paradisse I [About bad guys]

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Sasori Souza: Sasori este capul unei grupari de camatari renumite pentru infractiunile lor. Mereu rece si distant, niciodata dragut si sensibil, e decis sa faca tot ce ii sta in putere pentru a-si recupera banii de la fetele nevinovate - fie cash, fie prin natura. Asta, pana gaseste fata care il face sa vrea sa-i plateasca prin alt mod, unul cu totul si cu totul diferit. Deodata, banii si satisfactiile carnale nu mai au nicio valoare in fata dragostei si afectiunii dupa care tanjeste si pe care vrea sa le obtina neaparat de la... ea.




Sasuke Uchiha: Blestemat fiind toata viata sa, Sasuke ajunge sa se imprumute de la camatari pentru a-si putea ingriji cat de cat decent fratiorul. Dar dobanzile cresc, iar mai marii gruparii vor banii din ce in ce mai repede. Dar, cu putin noroc, un membru al acestui clan reuseste sa-l strecoare printre cei de teapa lui, platind astfel banii datorati, devenind unul dintre ei. Incepe sa se adapteze stilului lor de viata si sa iubeasca mai multe fete de odata, asta pana cand se indragosteste cu adevarat - dar nu de orice fata, ci de animalutul de companie al sefului. Iar lucrurile se complica atunci cand si ea se indragosteste de el...


Hinata Hyuuga: Este fata cea sexy si rea pe care toti o vor in patul lor, dar pe care numai unul a ajuns sa o aiba - Sasuke. Toate bune si frumoase, pana cand ea ajunge sa il placa pentru sarmul sau incantator si felul lui de a o face fericita in pat. Placutul ei se transforma in dragoste (una atat de nebuna, incat e in stare de orice), iar dragostea in razboi. De ce? Pentru ca aceasta fata cu parul roz incepe sa ii strice toate planurile, din moment ce acum, brunetul vietii ei are ochi numai pentru ea.