Music 4 Heart [Other Characters]

joi, 27 octombrie 2011

Sakura Haruno este fata patronului taberei. Draguta, energica si de cele mai multe ori copilaroasa, viseaza sa-l intalneasca pe Sasuke Uchiha din Best 4, cel mai cool artist al momentului. Cu o voce incantatoare, fata alege sa renunte la cursurile de canto platite de tatal sau, Jiraya, pe tot parcursul verii si decide sa participe ca supraveghetor al Best 4 in tabara de corectie. O ocazie ca asta nu trebuie ratata! Mai ales cand ai deja vise marete cu solistul trupei. Se integreaza repede, iar dintr-o data, rolul ei de supraveghetor nu mai e chiar atat de important.




 
Ino Yamanaka este cea mai populara din fost sa scoala. Sefa grupului de majorete si votata ca Miss Popularitate, ea dobandeste un stil ingamfat de a fi si un comportament de nesuportat. Exact din acest motiv, parintii ei au decis sa o invete minte si sa o trimita in tabara de reeducare. Ino incepe sa realizeze incetul ca incetul ca viata nu e chiar atat de roz pe cat o vede ea, cu ajutorul Sakurei care o invata cum sa se comporte cat mai normal pentru a iesi afara cat mai repede.


 
Hinata Uzumaki este o fire inteligenta, careia ii plac stiintele exacte si cartile oamenilor de succes. Corpul sau bine format atrag privirile baietilor taberei, pana si tinutele sale putin indecente. In ciuda aventurilor pe care le avusese in afara taberei, Hinata considera ca fiecare lucru facut de ea a fost un experiment al vietii sale. In acelasi mod vede si lucrurile pe care le va face in tabara de reeducare: o traire care merita experimentata si atent analizata pe viitor. Hinata este o fire placuta (pentru baieti) dar in acelasi timp neplacuta (pentru fete) crezandu-se superioara acestora din punct de vedere al mentalitatii si al modului de gandire.



 
Yohev Nahaya, alias Yoh, este un tip inchis, dubios si misterios. Stilul sau EMO de viata si traiul sau neobisnuit au determinat-o pe matusa sa, singura care i-a mai ramas in urma unui atentat de asasinare, sa il trimita intr-un loc special. Dupa multe experiente cu psihologii si psihiatrii, s-a ajuns la o ultima solutie, aceea fiind transferarea lui in aceasta tabara. Nu se stie prea multe despre acest tip. Sunt multe lucruri legate de el si de comportamentul sau care se bat cap in cap si totusi se opun. Insa ce este cel mai ciudat dintre toate aceste lucruri este modul in care fata patronului se sperie de el si incearca sa se tina departe, spre deosebire de ceilalti care incearca sa-l scoata din starea lui cea tacuta.